Leden

Roy Huiskes

Roy-Huiskes

Ruim tien jaar geleden is het idee voor Chapter42.com ontstaan. Roy is echter 1 september van dit jaar, 2010, fulltime aan de slag gegaan met zijn onderneming. Met Chapter42.com realiseert hij webdesign met doelen; ‘simpelweg’ door online bezoekers, voor de klant, aan te trekken. Geen probleem, want Roy heeft al zo’n jaar tien ervaring op verschillende gebieden, zoals: web analytics, usability, conversie optimalisatie, affiliate marketing en zoekmachine marketing.

Roy is van huis uit consultant en web-designer. Chapter42.com is dus eigenlijk niks meer dan een logische stap. Daarnaast geeft hij aan van een risicootje te houden en eveneens graag de uitdaging aan gaat. ‘Het is heerlijk om dingen te doen, zonder dat iemand je idee leuk vindt, maar er niets mee doet’, vertelt Roy, ‘zeker als je daarmee waarde toe kunt voegen aan je diensten.’ Lekker je eigen ding doen: de drijfveer voor Roy om voor zichzelf te beginnen!

‘Vers van de pers… ‘
Helden? Daar gelooft Roy niet zo in: ‘Mensen zijn gelijk. Iedereen heeft wel iets waarvan je kunt leren. Somst moet je er naar zoeken, soms ligt het er dik bovenop.’ Chapter42.com is nog ‘vers’ en ‘groen’, spreken van successen kan Roy dus nog niet. ‘Op de dag van starten tien aangename klanten hebben, vond ik een mooi en voorspoedig begin…’, stelt hij echter terecht vast. Met een aantal goede ‘ondernemersgeheimpjes’ kan het niet anders dan goed gaan: ‘stuur net dat mailtje voordat de klant erom vraagt en haal natuurlijk je deadlines!’ aldus Roy.

Informatie en slimme tips
Het marketingboek The cluetrain manifesto is al ruim tien jaar het beste boek dat Roy bezit. ‘Het verhaal klopt anno 2010 nog steeds. Het is daarnaast een bevestiging van mijn eigen hersenspinsels!’, verklaart hij enthousiast zijn keuze. Roy is echt een boek- en muziekliefhebber. Daarnaast sport hij zo nu en dan. Rugby is favoriet, hij komt er echter niet zo vaak aan toe om een fanatiek potje te spelen. Jong Gedaan houdt hem in contact met andere ondernemers, die al dan niet dezelfde kijk op de wereld hebben. ‘Door daar samen over te praten kun je informatie uitwisselen, problemen oplossen en slimme tips geven en ontvangen’, besluit Roy.

http://www.jonggedaan.com/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.jonggedaan.com/wp-content/themes/trendpress